Yogabalance logo

Yoga @ WORK

Link, niet zichtbaar!

Yoga @ SCHOOL

Link, niet zichtbaar!

Yoga @ HOME / CLUB

Link, niet zichtbaar!

Yoga@work: formules

Voor bedrijfsyoga, ook wel corporate yoga genoemd, bieden we je volgende formules:

Yoga workshop: van 1 tot 4u.

Dit is onze meest toegankelijke formule als kennismaking.

  • bvb tijdens de middag 1u of na de werkdag als een sportief, ontspannend aanbod van directie voor personeel – wisselend aantal deelnemers aan vast tarief.
  • bvb van 1,5u tot een ganse voormiddag of namiddag of avond. Dit kan ook georganiseerd worden op personeelsdagen, teambuildingdagen, de jaarlijkse sportdag voor het personeel, evenementen, bedrijfsfeesten of als verjaardagsfeest. Yoga Balance komt ter plaatse!

Yoga training: tussen de 4u en 8 uur.

Het betreft een meer intensieve workshop van een halve dag tot een dag waarbij je heel gericht leert een aantal yogatechnieken en oefeningen te integreren in je dagelijkse werk- en thuissituatie. Tips & tricks voor onmiddellijke toepassing.

Yoga @ Seminar

Geef je seminarie of conferentie een speciale touch via yogasessies.

  • Formules 1Organiseer een sessie bedrijfsyoga aan het begin van je seminar, om de zaal voor een spreker voor te bereiden en te zorgen dat je de aandacht van de deelnemers meteen ‘vangt’.
  • Las een ontspannende sessie bedrijfsyoga in tijdens de conferentie zodat deelnemers even weer op adem kunnen komen en hernieuwde energie opdoen.
  • Sluit een seminar af met een ontspannende sessie bedrijfsyoga zodat bezoekers met een goed gevoel terugblikken op de afgelopen werkdag

Yoga in-company trajecten

Dit zijn bedrijfsyogatrajecten van 1u tot 4u (1dagdeel) per week gedurende 1 tot 6 maanden waarbij het personeel dat zich inschrijft zich engageert het ganse traject af te leggen (cf mindfulness).

Uw Yoga Balance docent komt elke week naar je bedrijf om daar yoga @ work (ook corporate yoga genoemd) aan te bieden. Deelnemers krijgen een basisopleiding yoga, leren oefeningen die ze zowel op het werk als thuis kunnen toepassen, worden bewust van hun lichaam en leren beter met stress om te gaan. Tijdens een eerste intake gesprek bekijken we welke noden het sterkst leven binnen de groep en proberen de oefeningen daar deels aan aan te passen.

Formules 2Binnen de Yoga trajecten kunnen we nog verder gaan. De directie kan ervoor opteren om bedrijfsbreed een aantal interne problemen aan te pakken (bvb in het kader van een interne reorganisatie).

Yoga Balance bekijkt eerst samen met de directie tegen welke problemen het bedrijf aanloopt. Via yoga proberen we dan een veilige sfeer te creëren om problemen met het personeel bespreekbaar te maken.

Yoga maakt mensen doorgaans ook mentaal flexibeler waardoor veranderingen binnen het bedrijf makkelijker worden geaccepteerd.

Yoga @ Brainstorms

Formules 3Een visualisatietechniek of geleide meditatie kunnen een creatief proces stimuleren. Via ons Consultancy bureau ISIX bieden we u diverse methodieken voor creatieve brainstorms, waarvan yoga al dan niet deel uitmaakt.

De lestijden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de werknemers.

Voor de zorgsector kunnen we een specifieke aanpak op maat uitwerken, zowel voor het personeel van zorginstellingen als voor patiënten.