Yogabalance logo

Yoga @ WORK

Link, niet zichtbaar!

Yoga @ SCHOOL

Link, niet zichtbaar!

Yoga @ HOME / CLUB

Link, niet zichtbaar!

@ HOME / CLUB

@ HOME / CLUB

Kies je voor Yoga @ Home met Yoga Balance dan kan je zelf het tijdstip bepalen en gaan we voor een yogales op maat in een klein groepje. Je moet enkel over voldoende ruimte beschikken. Worstel je met specifieke lichamelijke klachten? Dan trachten we hieraan te verhelpen… Of dacht je eerder aan yoga voor of samen met je kinderen? Ook dat is mogelijk. Yoga @ Home biedt je bovendien een leuk alternatief voor verjaardagsfeestjes en tuinparty’s. Vraag vrijblijvend prijs!

Met Yoga @ the Club brengen we yoga bij jouw vereniging, club, dienstencentrum.
Zo kan jouw sportclub als afwisseling voor de gebruikelijke training een yogales aanbieden. De aangeleerde technieken integreren we in de stretchingfase van de klassieke sporttraining. Een seniorenvereniging kan gaan voor een yogatherapie van enkele weken tot maanden.

Yoga aan zee 3Ben je zelf een dienstenverlener voor clubs, verenigingen of een breed publiek? Een vormingsinstituut? Kies uit onze diverse formules om yoga dichter bij je doelpubliek te brengen… van jeugdorganisaties over sportclubs tot seniorenverenigingen.

Organiseert jouw club of vereniging een evenement, feest of conferentie ? Geef deze een speciale touch door een yogasessie in te lassen :

Yoga@party

Luister je jaarlijks clubfeest , het evenement van je vereniging , een jubileum,.. op met een dagdeel yoga en initieer je leden zo in een gezonde levensstijl.

Yoga@Seminar

  • Aan het begin van een conferentie, om de zaal voor een spreker voor te bereiden en te zorgen dat je de aandacht van de deelnemers meteen ‘vangt’.
  • Las een ontspannende sessie yoga in tijdens de conferentie/algemene vergadering zodat deelnemers even weer op adem kunnen komen en hernieuwde energie opdoen.
  • Sluit een denkdag af met een ontspannende sessie yoga zodat bezoekers met een goed gevoel terugblikken op de afgelopen dag.

Yoga@brainstorms

Een visualisatietechniek of geleide meditatie kunnen een creatief proces stimuleren. Via ons Consultancy bureau ISIX bieden we je diverse methodieken voor creatieve brainstorms, waarvan yoga al dan niet deel uitmaakt.

Lees meer over de voordelen van yoga bij Yoga Balance.